O nama

Uvozimo i prodajemo izvore svjetlosti, rasvjetna tijela i materijale za održavanje sustava rasvjete od 1991. godine. Poslovanje smo započeli distribucijom žarulja proizvođača TUNGSRAM te smo usporedno s rastom potreba proširivali naš portfelj proizvodima za industrijsku I javnu rasvjetu te proizvodima za profesionalnu rasvjetu za TV, Film I pozornicu.  
Proizvode koje distribuiramo podijelili smo u tri osnovne grupe:
Svjetiljke za vanjsku, unutarnju i arhitekturalnu rasvjetu
Profesionalna rasvjeta scenu i film
Žarulje i svjetiljke za široku i industrijsku potrošnju za potrebe održavanja ili izgradnje    

Inovativnost i stručnost našeg tehničkog i prodajnog osoblja te predviđanje tržišnih trendova omogućuje nam da na tržište uvodimo specijalizirane proizvode i usluge. Stečene kompetencije, tehnološka znanja, iskustvo i financijske resurse integriramo u projekte prilagođene potrebama svakog klijenta. Dinamična smo tvrtka s velikim ambicijama, koja svoju predanost temelji na usluzi, profesionalnosti i kvaliteti.

Misija nam je rasti i razvijati se kao društveno odgovorno poduzeće i promicati održivi razvoj za dobrobit društva u cjelini. Ostvarivanje poslovnih ciljeva tvrtka osigurava putem učinkovitog integriranja sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO9001:2015 i sustava zaštite okoliša prema normi ISO14001:2015 u svakodnevne radne procese. Poslovanje je usklađeno sa svim zakonskim normama i propisima iz djelatnosti.

Ukoliko imate potrebu za nekim od naših proizvoda ili usluga i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Veselimo se budućoj suradnji.
HORFAM d.o.o.
Politiku kvalitete pogledajte: OVDJE