O nama

Uvozimo i prodajemo izvore svjetlosti i rasvjetna tijela od 1991. godine. Poslovanje smo započeli prodajom žarulja proizvođača Tungsram/General Electric, posebno specijalnih žarulja za kazalište i scenu. Usporedno s rastom potreba i zahtjevima kupaca proširivali smo naš portfelj na profesionalnu rasvjetu za scenu, film i TV te na svjetiljke za industrijsku I javnu rasvjetu. S ponosom ističemo velik broj uspješno realiziranih projekata. 
Proizvode koje distribuiramo podijelili smo u četiri osnovne grupe:

  • Svjetiljke za vanjsku, unutarnju i arhitekturalnu rasvjetu
  • Profesionalne svjetiljke za scenu i film  
  • Oprema za pozornicu i kazalište 
  • Žarulje i svjetiljke za široku i industrijsku potrošnju za potrebe održavanja ili izgradnje koje nudimo putem naše Web trgovine za veleprodajne i maloprodajne kupce. 

Također nudimo profesionalne PAR Led baterijske svjetiljke pod vlastitim brandom LUMIDATLed. Proizvođači sa kojima surađujemo nisu u međusobnoj konkurenciji, tako da ćete kod nas pronaći sinergijsku cjelinu markiranih proizvoda i usluga koji vam nude sveobuhvatna rješenja za vaše pojedinačne potrebe. Osim prodaje na vaš zahtjev možemo ponuditi i uslugu montaže (ugradnje), programiranja ili edukacije korisnika kako i uslugu najma.

Dinamična smo tvrtka s velikim ambicijama, koja svoju predanost temelji na usluzi, profesionalnosti i kvaliteti.Misija nam je rasti i razvijati se kao društveno odgovorno poduzeće i promicati održivi razvoj za dobrobit društva u cjelini.
Klijenti su nam na prvom mjestu, poslovanje nam je usklađeno sa svim zakonskim normama i propisima iz djelatnosti te sa sustavom upravljanja kvalitetom prema normi ISO9001:2015 i sustava zaštite okoliša prema normi ISO14001:2015.

Ukoliko imate potrebu za nekim od naših proizvoda ili usluga i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Veselimo se budućoj suradnji.
HORFAM d.o.o.
Politiku kvalitete pogledajte: OVDJE