Smanjujemo troškove, dodajemo vrijednost

U dinamičnom tržišnom okruženju imamo snagu i agilnost za svladavanje izazova koji nastaju primjenom novih tehnologija uz visok standard naše usluge.

Surađujemo sa poznatim brendovima

Nudimo visoko kvalitetne proizvode žarulja i svjetiljka sa tradicionalnim i LED tehnologijama.Kontinuirano dopunjujemo naš portfelj.

Bez obzira na potrebu mi imamo rješenje za rasvjetu.

Proizvode koje nudimo su testirani i isprobani u najzahtjevnijim aplikacijama širom svijeta: od vanjske, unutarnje ili arhitektonske rasvjete do rasvjete za televizijske studije, kazališta, fontane i akvarije.

Za nas je primjena novih tehnologija više od obećanja

To je stav koji nas nadahnjuje da širimo svoje poglede i nudimo optimalna svjetlosna rješenja

Moderna rasvjetna tehnologija

Ekološka, energetski učinkovita, inteligentna,prilagodljiva 

2021

Naša ponuda

Izdvojeni proizvodi

Novosti

Pogledaj sve

Reference

Rasvjeta terase Vila Rova u Malinskoj

Zahtjev projekta je bio dekorativna rasvjeta krošnje maslina ispod kojih se nalaze stolovi restorana. Korišteni su uređaji Focus solo u zaštiti IP65  za vanjsku upotrebu proizvođača DTS Italia. Radi lakšeg korištenja programirano je više različitih scena koje se odabiru preko jednostavnog sučelja. 
 

Pročitajte više

Grad Glina - rasvjeta gradskog perivoja

U sklopu rekonstrukcije glavnog gradskog perivoja bana Jelačića u gradu Glini, nedavno je postavljena nova dekorativna LED rasvjeta. 

Šetnice perivoja od sada će osvjetljavati svjetiljka ELODIA, španjolskog proizvođača ELT-a.

ELODIA predstavlja spoj klasičnog i modernog – klasičan izgled svjetiljke 19. stoljeća  koja je opremljena modernom LED tehnologijom, čime se postiže ravnoteža između očuvanja kulturnog dobra i...

Pročitajte više

Rasvjeta župne crkve u općini Kotoriba

Osvjetlili smo župnu crkvu Seda žalosti blažene Djevice Marije i Svetog Križa u općini Kotoriba.
LED reflektorima, sa uskosnopnom i širokosnopnom optikom postiglo se naglašavanje arhitektonskog dizajna objekata, kao i isticanje monumentalnosti.

Pročitajte više

Rasvjeta dječjeg igrališta

Svjetiljka Elodia osvjetljava novouređeni park i dječje igralište u Velikoj Gorici. To je svjetiljka koja ima funkciju upravljanja i nadzora putem mobilne aplikacije.

Pročitajte više

Rasvjeta parka i parkirališta

Svjetiljka Pitagora pronašla je svoje mijesto na šetnici u Velikj Gorici. Moderan dizajn u kombinaciji sa driverom koji omogućuje smanjenje snage te kvalitetna optika daju odličan omjer uloženog i dobivenog. Postignut su svi zahtjevi eco desigina.  Projekat: IPT Inženjering, Izvođač: EGS Elektrograditeljstvo 

Pročitajte više

Rasvjeta trga

Svjetiljka Elodia osvjetljava rekosntruirani trg Nikole Šubića Zrinskog u Hrvatskoj Kostajnici. ELODIA predstavlja spoj klasičnog i modernog, i kao takva se idealno uklopila u vizuru grada, u kompletu sa rasvjetnim aluminijskim stupovima modernog izgleda. Svjetiljke imaju mogućnost upravljanja putem mobilne aplikacije.

Pročitajte više